Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vito Info Kft.
Cím: 2451 Ercsi, Rákóczi út 15.Email: vito1@invitel.hu
Web: http://www.vito1.huTelefon: (25) 520-570
Fax: (25) 520-571

Bemutatkozás

A VITO-PLUSSZ KFT 2000. évben alakult.Alapító tagjai több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, mely tapasztalatokat az államigazgatás, a banki szektor, közép és multinacionális vállalatoknál szerezték.
A vállalkozás minden tagja illetve alkalmazottja felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik. Mérlegképes könyvelő, társadolombiztosítási ügyintéző, adótanácsadó, üzemgazdász, közgazdász stb.
Tevékenységünk végzéséhez szükséges engedélyekkel rendelkezünk. Könyvviteli szolgáltatásunkra felelősség biztosítással rendelkezünk

Szolgáltatás:
Tevékenységünk a vállalkozások könyvviteli szolgáltatására irányul, mely tartalmazza a bérszámfejtést, illetve a különböző adóbevallások elkészítését is. Megbízási díjunk természetesen tartalmazza ügyfeleink képviseletét a különböző hivatalokban, amennyiben az a normál üzletmenethez tartoznak.
Széles ügyfélkörűnknek köszönhetően a vállalkozás alapításához-működéséhez szükséges jogi, munkaügyi, munkavédelmi, egészségügyi tájékoztatást tudunk adni, illetve a megfelelő szakember segítségét felajánlani.
Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleinket a bajban is segítse. Ilyenkor eseti megbízással vállaljuk a normál üzletmenetet meghaladó ügyek képviseletét. Ezek lehetnek többek közt a nem szabályszerű munkaszerződéssel foglalkoztatottakkal kapcsolatos ügyintézés, beleértve a be nem jelentett dolgozókkal kapcsolatos ügyeket is. A nem a törvényi előírásoknak megfelelő szerződésekből és számlákból adódó ügyek ügyintézését. A korábbi években elmulasztott bevallások elkészítését. Különböző kérelmek elkészítését.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink